SatuK. – silmää sisustamiseen

Kauneus eri muodoissaan – luonnossa, rakennetussa ympäristössä, esineissä tai materiaaleissa – on aina puhutellut minua. Sisustussuunnittelijana minua inspiroi luoda tiloja, joissa kauneus ja tarkoituksenmukaisuus kohtaavat.

Vahvuuksiani ovat varma esteettinen silmä, rohkeus tarttua uuteen ja kyky kuunnella asiakasta. Aika mainosalalla on opettanut budjetoinnin ja ammatillisen verkostoinnin tärkeyden. Kahden vilkkaan pojan äitinä olen tehokkaan ajankäytön mestari. Ammatillista osaamistani olen päivittänyt AJK-jatkokoulutuksen kursseilla. Seuraan tiivisti design-maailman virtauksia alan julkaisuissa ja tärkeimmillä, kansainvälisillä messuilla.

Uniikkeja koteja ja erottuvia julkitiloja

Suunnittelen sisustuksia niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Vaikka koti- ja julkitilasisustamisessa pätevät eri säännöt, tavoite on sama ­– luoda ainutlaatuisia tiloja, jotka erottuvat edukseen.

  • Tutustu sisustamiini koteihin.
  • Tutustu sisustamiini julkisiin tiloihin

Minusta sanottua

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sadun panokseen. Satu on suunnittelijana huolehtinut siitä, että sisätilat toimivat kokonaisuutena ja vastaavat laatuvaatimuksiamme.”
Pekka Jokisuu, toimitusjohtaja, Kultaranta Golf Oy

“Satu K. suunnitteli keittiömme aivan uuteen malliin. Poistimme seiniä ja koko asettelu meni uusiksi. Nyt keittiö on kotimme sielu ja siitä avautuu upea näkymä moneen suuntaan. Ylellisestä kauniista ulkoasusta huolimatta toteutus oli edullinen ja ratkaisu todella toimiva.

Lisäksi haluttiin myös pieni face lift ja lisää kotoisuutta ja yksityiskohtia olohuone ruokailutilaan, sekä makuuhuoneeseen Espanjassa. Satu oli todella innovatiivinen ja hänellä on loistava näkemys. Muutamalla pienellä jutulla kodistamme tuli aivan ihana.

Voin suositella Satua niin suuriin kuin pieniinkin projekteihin. Olen nähnyt hänen kädenjälkeään myös upeassa Kultaranta Resort kohteessa Naantalissa
Maiju Tirri

Ota yhteyttä

Tarvitsetko sisustusammattilaisen apua? Soita tai jätä yhteydenottopyyntö.
Mietitään yhdessä, kuinka voisin auttaa.

Sisustussuunnittelija Satu Häkkinen
SatuK. Interiors
Y-tunnus 2341882-1